CAESC – Campus d’Arts Escèniques

Les arts escèniques són l’expressió a través de la creació en diferents disciplines que tenen com a propòsit materialitzar la màgia de les sensacions i de les idees.

Circ, teatre, audiovisuals, música, titelles i dansa. Aquestes són les 6 especialitats en les que els i les participants es podran submergir mitjançant la percepció, la ideació i la representació.

Els i les  diferents professionals multidisciplinars proporcionaran a l’alumnat diferents coneixement bàsics per endinsar-se dins d’aquest món de la creació.

Quan i on? Primera quinzena de julio, de 10:00 a 19:00, al Castell del Paborde

Més info i inscripcions: joventut@laselvadelcamp.cat // 977 766 006

 

AUDIOVISUALS – ELISENDA TRILLA

Tast de totes els passos necessaris per a la preproducció i finalment la producció d’un curtmetratge introduint-nos en els llenguatges de la ficció i la no ficció.

TITELLES – EDUALD FERRÉ

Ens endinsarem en l’interessant món del teatre de titelles i objectes, aquest art de l’imaginari, sovint grotesc i fora de la quotidianitat.

DANSA URBANA – JENNIFER HERNÁNDEZ

El Hip-hop és una modalitat amb molta tècnica però el seu origen real és l’urbà i la seva essència és la creació de passos amb la recerca del propi estil de cada persona.

DANSA CONTEMPORÀNIA – ELISENDA NADAL

Partint de la idea que som éssers únics, pretenem que cadascú trobi el seu propi moviment. Ser els nostres propis creadors i construir un llenguatge únic per posar-lo en comú amb el grup.

CIRC – ORIOL LLOP

Es tracta de conèixer les nostres possibilitat i carències psicomotrius i posar-les en situacions pròpies de l’art del risc, amb creativitat i actitud.

MÚSICA – GERARD MALLORQUÍ

Endinsa’t en el món de la percussió des d’una vessant diferent. S’aplicaran les  tècniques del Cercle de Percussió per treballar l’expressió corporal, improvisació…etc.

TEATRE DE TEXT I COS – FRANCINA FERNÁNDEZ I MÒNICA BARTOLÍ

S’oferirà la interrelació entre els dos gèneres teatrals: el domini de l’espai amb el control del cos i la posada en escena amb la integració de la veu.

 

cartell caesc 2018

Anuncios