Borsa de treball

És un servei:logo_bt

  • Pensat per a les persones que busquen feina.
  • Per a les empreses que pugin cercar nous perfils professionals.
  • Una nova forma de recolzar als aturats i una eina eficaç per generar ocupació, contribuint a la formació i al reciclatge professional.

Aquest recurs va dirigit a:

  • Persones que busquen feina.
  • Persones en actiu que volen millorar la seva qualificació professional.
  • Empreses que busquen nous perfils professionals.

La Borsa de treball és un espai on trobaràs ofertes de treball, informació diversa sobre cursos de formació i material d’ajuda per al a recerca de feina. T’oferirem les eines i els recursos necessaris per a les entrevistes de treball i els processos de selecció.

La Borsa de treball oferirà recolzament pràctic a les persones que busquen feina o que volen preparar-se millor professionalment. T’acompanyarà en la recerca de nous cursos i recursos de formació. T’oferirà orientació a l’hora d’iniciar nous itineraris acadèmics i professionals.

La Borsa de treball duu a terme projectes adreçats a millorar les expectatives juvenils de desenvolupament professional i formatiu i complementar les accions d’orientació que es programen des dels centre, tals com programes d’escoles taller, cases d’ofici …

Podeu trucar al 977 766000 per concertar cita prèvia. Els horaris d’atenció són els dilluns i dijous de les 09:00h a les 13:00h. També podeu contactar amb aquest servei mitjançant el correu electrònic, a l’adreça: orientaciólaboral@laselvadelcamp.cat